Yuva İlkokulu

Vizyon: VİZYON: Ne olmak istediğimizdir.. VİZYON: İdeallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. VİZYON: Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ…Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Misyon: MİSYON: "Biz neden varız?" sorusuna verilen cevaptır.. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevapverebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 /14:30
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning projeleri, Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e Twinning Projeleri

WEB - https://yuvailkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUVA MAH. MEHMET KURUBAŞ CAD. YUVA ILKOKULU BLOK NO: 5 ELMALI / ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2060
Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - Yuva , Elmalı ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Adres - YUVA MAH. MEHMET KURUBAŞ CAD. YUVA ILKOKULU BLOK NO: 5 ELMALI / ANTALYA

Ulaşım Ulaşım oldukça rahat olup , belediye araçları ve özel servis araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Elmalı´ya 20 km ,Antalya´ya 130 km uzaklıktadır.